Kezdőlap » Google » Aszinkron Google Adsense kód
Google

Aszinkron Google Adsense kód

Googla Adsense

A Google 2013 júliusa körül kiadta a Google Adsense kód BÉTA aszinkron változatát. Mostantól ez lesz az alapétletmezett verzió.

Mivel az aszinkron kód a próba időszak alatt jól teljesített, mostantól ez lesz az alapértelmezett kód az Adsense hirdetési egységeknél, számolt be róla a Search Engine Roundtable.

Az aszinkron kód gyorsabbá teheti a kód betöltődését, és nem lassítja az oldalt, amennyiben a hirdetés betöltődésével gondok akadnának. Az új aszinkron kód különösen a kisebb sávszélességgel rendelkező mobilfelhasználók számára lesz örvendetes változás.

Googla Adsense

Ha oldalunkon használunk Google Adsense hirdetési egységet érdemes lehet a korábbi kódot lecserélni az aszinkron változatra.

hirdetés

Szuhi Attila

Üdv! Szuhi Attila vagyok, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője. Fő területem a keresőoptimalizálás és az online marketing. Speciális szakterületem a Google büntetések a technikai SEO Audit és a linképítés.
Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

2 hozzászólás

Kattints ide a hozzászóláshoz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  • Kedves Attila, lehet öntől kérdezni? Kezdő blogger vagyok és szeretném az Adsenset használni, van is postafiókom, de sajnos hetek, hónapok óta a Google nem ad hirdetést, csak az üres hirdetések jelennek meg, mert postafiókom és kódom már van. Közben leállítottam a fiókom és újat indítottam türelmetlenségemben, de sehol sem találok hasonló problémával házaló netest, pedig az angol oldalakat is bújom.
    Végső elkeseredésemben fordulok önhöz, talán már találkozott a problémával. Segítségét előre is megköszönve: Réz Ágnes mob: 06 30 8698813 vagy: agatakrisztina@gmail.com