Keresőoptimalizálás és SEO

Tudj meg mindent a Keresőoptimalizálásról és SEO-ról! Alul találsz egy rövid összefoglalót, majd egy linket egy komplett útmutatóhoz a keresőoptimalizálásról, végül a SEO-val kapcsolatos Google tanácsok, szakmai anyagok és hírek következnek.

Röviden a keresőoptimalizálásról

A SEO (angolul: Search Engine Optimization) jelentése magyarul: keresőoptimalizálás. A SEO célja, hogy egy weboldal minél több forgalmat kapjon a Google természetes, tehát nem fizetett találati listájáról.

A keresőoptimalizálás általában meghatározott kulcsszavakra, felhasználói keresésekre igyekszik jó helyezést elérni egy weboldla számára, amely releváns forgalmat tud hozni a weboldalra. Három nagy területe a technikai, az on site és az off site SEO.

Olvasd el Nagy Útmutatónkat a keresőoptimalizálásról!

Több mint 100.000 szavas tananyag, ahol mindent megtudhatsz a meta leírásról.

Google Tanácsok

A Google tanácsai a keresőoptimalizálásról...

A Google egyik SEO javaslata a sok közül a SEO-ról. Gyűjteményünkben közel 1000 hasonló tipp olvasható a cég szakembereitől.

John Mueller Google alkalmazott

"Ha egy domain tulajdonosa megváltozik, de az oldal ugyan úgy megy tovább, akkor nem várhatóak SEO-t érintő változások (pl. organikus forgalom). Más a helyzet, ha lejár a domain, valaki megveszi és felrak rá egy oldalt. A Google nem követi a domain tulajdonosváltásokat ezért sem várható változás az első esetben."

John Mueller

GOOGLE, SEARCH ADVOCATE

További Google tanácsok

















Oldal : [tcb_pagination_current_page] / [tcb_pagination_total_pages]

Szakmai anyagok

Keresőoptimalizálással kapcsolatos szakmai anyagok

Itt találod azokat az elemzéseket, véleményeket, esettanulmányokat, amellyek összefüggnek a általában a SEO-val..

hírek

A Meta leírással kapcsolatos SEO hírek

133MEGOSZTÁSFacebookFeliratkozás A Google bejelentette, hogy a mai napon kiadta új, web alapú, kezdőknek és szóló SEO útmutatóját. SEO Bővebben

tovább
SEO kezdőknek: a Google kiadta új, kezdőknek szóló keresőoptimalizálási útmutatóját!

115MEGOSZTÁSFacebookFeliratkozás Sejtettük, szinte tudtuk, de most lett először kimondva. Titkokat árult el a Google szóvivője a State of Bővebben

tovább
Google: számít a rangsorolásban a közösségi média!

60MEGOSZTÁSFacebookFeliratkozás A héten két Google-kritikus cikket is közlünk, talán nem véletlenül. Az elmúlt hetekben már nem csak a Bővebben

tovább
Már a nagy keresőoptimalizáló ügynökségeknek sem tetszik a Google

TÖLTSD LE INGYEN

A Google 100 legjobb keresőoptimalizálási tanácsa

A Google mondja..