Kezdőlap » Google » Google algoritmus frissítés november 14-én?
Google

Google algoritmus frissítés november 14-én?

google kolibri algoritmusés a keresőoptimalizálás

Aki követi az automata algoritmus figyelő szolgáltatásokat, annak feltűnhetett, hogy a moz.com november 14-én nagyon jelentős változásokat észlelt. Ismét frissített a Google?

A Moz.com figyelője 102 C fokos változásokat észlelt, ami nagyon jelentős (egy csendes nap 50-60 az átlagérték) és meghaladta a legutóbbi Pingvin frissítés értékeit is. A változásokat november 14-én észlelte az automata. Legutóbb november elején mozgott jelentősen a találati lista.

A dolog érdekessége az, hogy a többi hasonló automata figyelő nem észlelt jelentős változásokat, és egyelőre az online fórumok is viszonylag csendesek. Nem érdemes azonban csupán legyinteni, mert a moz.com figyelője, az egyik legjobb rendszer a piacon.
A moz.com szakértője a Google+-on tett közzé némi bővebb információt, ezek szerint a változások iránya nem egyértelmű, de úgy tűnik a legerősebb domainek és brandek javítottak a helyezésükön a kisebb oldalak kárára.

Bevallom, én nem észleltem jelentős mozgást az általunk kezelt oldalakon, de ez nem jelent semmit. És esetleg te tapasztaltál jelentős helyezés változást?

Szuhi Attila

Üdv! Szuhi Attila vagyok, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője. Fő területem a keresőoptimalizálás és az online marketing. Speciális szakterületem a Google büntetések a technikai SEO Audit és a linképítés.
Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Írd meg véleményed!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.