Kezdőlap » Google » Google: nem megerősített algoritmus frissítés
Google

Google: nem megerősített algoritmus frissítés

Google

Szeptember 4.-én és korábban augusztus 21-én is igen jelentős mértékben módosult a találati lista. Mind a webmester fórumokon, mind a szakmai portálokon jelezték, hogy kisebb algoritmus frissítés történhetett.

Röviden, számos webmester számolt be a helyezési listán való jelentős visszaesésről, amelynek hátterében azt sejtik, hogy a Google módosított keresőalgoritmusán.

A Search Engine Land megkereste a Google-t ez ügyben, ám a keresőóriás csak annyit közölt, hogy: Nincs mit bejelentenünk”. Ami azt jelenti, hogy a Google nem kívánta kommentálni az ügyet, akár volt frissítés, akár nem.

A találati listákat monitorozó külföldi oldalak, mind jelezték a változásokat, így valószínű, hogy mind a két napon történtek módosítások az algoritmuson. A Google egyébként nem minden esetben  jelenti be az algoritmus frissítéseket, azonban érdemes ránézni weboldalunkra, hogy ezen a két napon történt e jelentős változás a látogatószámban. Ha igen, vélhetően a mi weboldalainkat is érintette a frissítés.

Téged érintett? Írd meg a véleményed!

hirdetés
Témák

Szuhi Attila

Üdv! Szuhi Attila vagyok, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője. Fő területem a keresőoptimalizálás és az online marketing. Speciális szakterületem a Google büntetések a technikai SEO Audit és a linképítés.
Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Írd meg véleményed!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.