Kezdőlap » Linképítés » Ismét lengyel linkhálózatot büntette a Google
Linképítés

Ismét lengyel linkhálózatot büntette a Google

Google büntetés

Négy hónappal a korábbi büntetések után, tegnap reggel két újabb linkhálózatot bűntett le a Google Lengyelországban.

Karolina Kruszynska a Google webspam elleni orszályának lengyelországi munkatársa Twitter üzenetben jelentette be, hogy ismét két újabb linkhálózatot leplezett le és bűntett meg a Google.

Miután az egyik neves lengyel keresőoptimalizáló Bartosz Góralewicz töb manuális büntetésről szóló értesítést is nyilvánosságra hozott. A Google webspam elleni osztályának vezetője Matt Cutts Twitter üzenetben erősített meg a büntetések tényét. Azt írta, hogy valóban volt büntetés, de korábban ezt azért nem írta meg, mert többen kérték, hogy legyenek pozitívabbak az üzenetei.

Góralewicz szerint több ezer manuális büntetésről szóló értesítés ment ki Lengyelország szerte, így véleménye szerint a büntetés nem csak két hálózatot érintett, hanem annál többet. Véleménye szerint legalább négy linkhálózatot érintett a büntetés, köztük a Statlink.pl, Gotlink.pl, e-weblink.com and seopilot.pl oldalakat.

Góralewicz szerint a mostani büntetés bár nem volt súlyos hatású, valójában szinte az összes nagyobb lengyel linkhálózatot érintette.
A Google idén februárban már büntetett több lengyel linkhálózatot, és az előzetes adatok alapján ez most szélesebb körű volt. Nagy kérdés, hogy idehaza is várható-e hasonló lépés?

hirdetés

Szuhi Attila

Üdv! Szuhi Attila vagyok, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője. Fő területem a keresőoptimalizálás és az online marketing. Speciális szakterületem a Google büntetések a technikai SEO Audit és a linképítés.
Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Írd meg véleményed!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.