Kezdőlap » Keresőoptimalizálás » SEO gyorshírek
Keresőoptimalizálás

SEO gyorshírek

Google hangout

A Bing is frissítete algoritmusát

A Search Engine Roundtable információi szerint elképzelhető, hogy a hétvégén a Bing frissítette keresőalgoritmusát. Bár idehaza a keresési forgalom jelentős részét, több, mint 90%-át a Google adja, érdemes a Bingre is odafigyelni, mert ő az egyetlen potenciális kihívója a google-nak, így nem elhanyagolható, hogy mi történik a Microsoft keresőjének háza táján. Legutóbb júniusban volt algoritmus frissítés, de a Bing esetében ezek sokkal nehezebben észlelhetőek.

A Facebook gátat szab a mémeknek

A Facebook bejelentette, hogy a jövőben az üzenőfalon lényegesen kevesebb mém fog megjelenni. A cég állítása szerint a felhasználók a minőségi tartalomra kíváncsiak, így a mémek megjelenését erősen korlátozni fogja. Új hír az is, hogy a jövőben, ha a felhasználó egy hírre kattint, akkor a Facebook három további hírt ajánl fel. A cél, hogy a Fb egyre inkább a hírek gyűjtőhelyévé váljon.

Google: a Google nem áll meg, te is fejleszd weboldaladat

A Google Webmester fórumán panaszkodott egy webmester, hogy állandóan ingadozik a helyezése. A Google alkalmazott, John Mueller válaszában kitért arra, hogy a Google folyamatosan fejleszti algoritmusát, hogy egyre jobban behatárolja egy-egy oldal értékét, relevanciáját, így a webmesterek sem állhatnak le, az oldalakon mindig van fejleszteni és javítani való. A Google nem áll le a fejlesztésekkel, a webmestereknek sem szabad ezt tenni.

 

 

 

hirdetés
Témák

Szuhi Attila

Üdv! Szuhi Attila vagyok, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője. Fő területem a keresőoptimalizálás és az online marketing. Speciális szakterületem a Google büntetések a technikai SEO Audit és a linképítés.
Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Írd meg véleményed!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.