Domain Authority lekérdezés

Írj be legfeljebb 10 domaint, külön soroba tagolva.

A Domain Authorityről röviden

A Domain Authority a Moz.com mutatója, amely a legpontosabb előrejelzést adja arra vonatkozóan, hogy miképpen fog szerepelni egy domain a találati listán. A Domain Authority elsősorban weboldalak összehasonlítására alkalmas eszköz, mely megmutatja az erősorrendet.

A Domain Authority számításánál az összes egyéb linmutatót felhasználja a Moz.com, így a linkelő domainek számát, a MozRank-ot, az összes hivatkozó linket, stb.

A Domain Authority meghatározásakor, a Moz automatikus tanuló algoritmusokat alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a weboldalad értéke gyakran ingadozik. Éppen ezért a Moz azt javasolja, hogy a Domain Authorityt elsősorban domainek összehasonlítására használjuk, nem pedig saját weboldalunk időbeni előmenetelét értékeljük.

Fontos látni, hogy míg a MozRank egy nyers mutató , a Domain Authority komplexebben értékel, és arra a kérdésre adja meg a választ, hogy milyen eséllye van az adott domainnek, hogy jól szerepeljen a találati listán.

Hogyan pontozzuk a Domain Authorityt?

A Domain Authority 0-100 közötti értéket vehet fel, egy logaritmikus skálán. Ez azt jelenti, hogy könnyebb20-ról 30-ra növelni oldalunk értékét, mint 70-ről 80-ra.

Domain Authority vs. Page Authority

A Domain Authority egy teljes domain, vagy aldomain erejét mutatja, míg a Page Authority egyetlen önálló weblapét, egy domainen belül.

A Domain Authority érték növelése

A Domain Authority növelése nem könnyű feladat, lévén szándékosan komplex mutatóról van szó. Közel 40 tényezőt vesz figyelembe, amikor a Domain Authority értéket kiszámolja a Moz. Éppen ezért a Domain Authority növelésére sincs egyszerű recept, de a leggyorsabb út, ha minőségi, sok linkkel rendelkező oldalakról szerzünk linkeket.

Szerzői jog @ 2014 ITE.hu, Minden jog fenntartva
A weboldal arculatát készítette