Felhasználási feltételek

Az ITE.hu Seo eszközeinek felhasználási feltétele, hogy a felhasználó minden tekintetben elfogadja a jelen üzleti szabályzatban foglalt feltételeket.

Az előfizetés megküldése nem minősül szerződésnek, csupán megrendelésnek.

Ha Ön átutalással fizet, akkor csak, akkor tudjuk élesíteni a fiókját, ha átutalása megérkezett. A fiók élesítése több napot is igénybe vehet.

A szolgáltatás részét képező egyes elemek működési zavarára, illetve az abból elmaradó üzleti haszonra nem vállalunk felelősséget. Szintén nem vállalunk felelősséget a harmadik fél által szolgáltatott adatokért.

A személyes adatok kezelése az adatvédelmi törvény előírásainak megtartása mellett történik. A regisztrációval és előfizetéssel a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy részére hírleveleket küldjünk ki e-mailcímére.

Az ITE.hu nem vállal semmilyen felelősséget az eszközök használata során keletkező esetleges technikai vagy kommunikációs hibákért.

Az eladó fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül bármilyen információt bármikor megváltoztasson (beleértve a jelen üzletszabályzatot is), beleértve a termékek árát, leírását és a termékek körét is.

Az ITE.hu üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget az oldalon megjelenő információkért, mivel azok csak tájékoztató jellegűek. Éppen ezért nem vállalunk semmilyen felelőséget az eszköz használata alapján jelentkező bármilyen esetleges közvetlen vagy közvetett kárért.

A megrendelő, amennyiben nem utal át összeget elállhat a rendeléstől. Amennyiben a szolgáltatásért a díjat elutalta nem állhat el a szolgáltatástól.

Szerzői jog @ 2014 ITE.hu, Minden jog fenntartva
A weboldal arculatát készítette