Kezdőlap » Google » Beágyazhatóak lettek a Google+ bejegyezések
Google Tartalommarketing

Beágyazhatóak lettek a Google+ bejegyezések

Google plus helyezés

Több újítást is bejelentett hétfőn a Google+ ezek közül a legjelentősebb, hogy beágyazhatókká váltak a Google Plusos bejegyzéseink.

Nincs más feladatunk, mint a kiválasztott bejegyzésben a jobb felső oldalra navigálni, majd a megjelenő nyilacskát legördíteni, és ott rákattintani a bejegyzés beágyazása gombra. A kódot kimásolva azt közvetlenül beilleszthetjük bármely cikkbe, vagy oldalba. WordPress oldalak esetén a bejegyzéseinkben váltsunk html nézetre, és így beilleszthetővé válik a Google Plusos bejegyzésünk.
A bejegyzés ugyanúgy megosztható, vagy véleményezhető, mintha a Google Pluson járnánk. Íme az élő példa:


„Az volt a célunk, hogy kibővíthesd az olvasótáborodat az egész világhálón” – nyilatkozta Seth Sternberg, Google+ Platform igazgatója. A Google+ már korábban is tesztelte ezt a szolgáltatást néhány kiválasztott weboldalon, így a National Geographicon, de most mindenki számára elérhetővé tette.

Egy másik jelentős újítás, a szerzői hozzárendelés (Author Attribution), amelynek lényege, hogy ha valaki a Google Plusszal jelentkezik be a WordPressbe, akkor a bejegyzései automatikusan megjelennek a G+-on is. Ez a szolgáltatás egyelőre csak a WordPress és Typepad esetén él, de a jövőben más platformokra is kiterjeszthetik.

hirdetés

google plus beágyazás

Neked mi a véleményed, fogod használni ezt az új szolgáltatást? Segítheti a Google+ előretörését?

Szuhi Attila

Üdv! Szuhi Attila vagyok, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője. Fő területem a keresőoptimalizálás és az online marketing. Speciális szakterületem a Google büntetések a technikai SEO Audit és a linképítés.
Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Írd meg véleményed!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.