Kezdőlap » Közösségi Média » Facebook bejelentkezés és belépési problémák
Közösségi Média

Facebook bejelentkezés és belépési problémák

Facebook bejelentkezés vagy regisztráció

Frissítve: 2016. július 28. – Az alábbi útmutatót azért készítettük, hogy segítséget nyújtsunk a Facebook profilunkba történő bejelentkezéshez. A Facebook bejelentkezés rendkívül egyszerű feladatnak tűnik, azonban vannak olyan helyzetek, amikor valamilyen probléma merül fel a belépéssel kapcsolatban. Ezeket járjuk végig.

Facebook bejelentkezés – az alapeset

Legegyszerűbb esetben a Facebook központi oldalán tudunk bejelentkezni. A kezdőoldalon a felső sötétkék színű sávban tudunk bejelentkezni a regisztrációkor megadott e-mailcímünk és jelszavunk megadásával.

A kezdőoldal nagy részét azonban a regisztrációs felület foglalja el, és a kezdő facebookozók nem mindig találják meg azonnal a bejelentkezési sávot a felső részen.

Facebook bejelentkezés vagy regisztráció

Bejelentkezés a Googleból

Gyakran előfordul, hogy a Google keresőjéből érkezünk egy Facebook oldalra. Például amikor egy cégnévre, vagy személynévre keresünk rá a Google keresőjében, és a találati listán megjelennek Facebook oldalak is.

Ha rákattintunk a találati listán a Facebook oldalra, akkor bár rövid időre felbukkanhat az adott oldal, ám a Facebook – amennyiben nem vagyunk bejelentkezve – azonnal jelzi, hogy a folytatáshoz jelentkezzünk be.

hirdetés

Jelentkezzünk be üzenet

Ilyenkor kattintsunk a bejelentkezés gombra, ami elvisz a Facebook login oldalára, ahol megadhatjuk Facebookos e-mailcímünket és jelszavunkat. Ha korábban a böngésző számára engedélyeztük a bejelentkezési adatok megjegyzését, akkor a rendszer automatikusan ki is tölti az adatokat.

Belépés a Facebookra

Ha sikeres a belépésünk, akkor a Facebook automatikusan visszavisz arra az oldalra, amelyet meg akartunk korábban tekinteni. Ez igen hasznos, hiszen így nem kell újra megkeresni a Google keresőjéből az adott aloldalt.

Facebook belépési hibaüzenetek

Elfelejtett jelszó

Előfordul, hogy elfelejtjük, vagy félregépeljük jelszavunkat bejelentkezéskor. Ekkor a Facebook ismét egy külön bejelentkezési oldalra visz minket, ahol egy vörös betűkkel fel is hívja a figyelmünket, hogy a megadott jelszó helytelen.Facebook elfelejtett jelszó üzenet

Ilyenkor két lehetőségünk van. Ha csupán elgépeltük a jelszót, akkor lehetőség van korrigálni, és a helyes jelszót újra beírni.
Legyünk óvatosak, mert összesen háromszor próbálkozhatunk a helyes jelszó beírásával. Ha nem sikerül egyszer sem helyesen beírni, akkor a következő hibaüzenetet kapjuk:

„Az új jelszó beállításához egy 6 jegyű kódot küldtünk a következő elérhetőségedre: cegledidojaras@gmail.com.”

A doboz alján megjelenik egy olyan szöveg is, hogy:

„Küldés más módon”

új bejelentkezéshez kód

 

Ha erre kattintunk, akkor a Facebook két lehetőséget kínál fel az új jelszó beállításához:

 • az első lehetőség a Google fiók használata,
 • a másik hogy e-mailben kérünk a jelszó visszaállításához hivatkozást.

Jelszó visszaállítás

Mi a helyzet, ha ezekhez már nincs hozzáférésünk, valamilyen oknál fogva?

A Facebook ismét felhívja a figyelmünket arra, hogy próbáljunk meg a levelezésünkhöz hozzáférni, amint az alábbi képernyőkivágat is mutatja.

Ha ez sem hoz megoldást, tehát végképp nem férünk hozzá az e-mailfiókunkhoz, akkor lehetőség van új e-mailcímet is megadni, ahová elküldik a fiók visszaállításával kapcsolatos üzenetet.

facebook-belepesi-hiba

Végül – feltételezve a legegyszerűbb esetet, elküldedhetjük a kódot e-mailcímünkre.

Ekkor kapunk egy e-mail a Facebooktól, benne egy hatjegyű kóddal, amit meg kell adni a Facebook oldalon.

jelszó villasállítás e-mail

Ezt követően pedig a későbbi bejelentkezésekhez új jelszót kell megadni (ez lehet a régi is akár). A Facebook felkínálj azt a lehetőséget is, hogy a bejelentkezéshez megjegyzi az e-mailcím/jelszó párost.

Ezzel csak akkor éljünk, ha otthoni gépet használunk, nyilvános helyen, irodában, internet-kávézóban sose jegyeztessük meg bejelentkezési adatainkat!

Bejelentkezés letiltott fiókkal

Előfordulhat, hogy a Facebook, valamilyen oknál fogva letiltja fiókunkat. Ez esetben a bejelentkezéskor a Facebook egy külön oldalra visz, ahol hibaüzenetben értesít a belépés sikertelenségének okáról:

„Fiók letiltva. A fiókodat letiltották. Ha kérdésed, problémád merült fel ezzel kapcsolatban látogasd meg GYIK oldalunkat”

letiltott-Facebook-fiok

A Facebook erre vonatkozó tájékoztató oldalát, az alábbi linken találod meg. A Facebook fiók letiltás a több okból is történhet. Amíg a tiltás érvényben van, addig nem tudsz bejelentkezni a Facebook fiókodba.

A letiltásnak különböző okai lehetnek, ami azért fontos, mert kezelésük is eltérő lépéseket igényel.

Ha személyes fiókunkat tiltotta le a Facebook és ezért nem tudunk bejelentkezni, annak az alábbi okai lehetnek:

 • Tiltott magatartás folytatása a Facebooktól kapott egy vagy több figyelmeztetés után
 • Kéretlen kapcsolatfelvétel másokkal zaklatás, hirdetés, promóció, társkeresés vagy egyéb nem elfogadható magatartás céljából
 • Hamis név használata
 • Természetes vagy jogi személy megszemélyesítése vagy személyazonosság egyéb módon történő hamis feltüntetés
 • A feltételeinket sértő tartalom közzététele

Mivel ez a bejegyzés elsősorban a bejelentkezés körüli problémákat járja körbe, és nem a kitiltással foglalkozik, ezért itt ezzel nem foglalkozunk többet, a Facebook GYIK oldalán erről részletesen tájékozódhatsz.

Bejelentkezés, ha más már be van jelentkezve

Fontos tudni, hogy egy számítógépről egyszerre csak egy személy lehet bejelentkezve a Facebookra. Ez nem minden weboldal esetén van így, például a Google lehetőséget ad arra, hogy egyszerre több fiókkal is be lehessünk lépve. A Facebook azonban ettől eltérő módon kezeli a fiókokat, itt egy számítógépről, egyszerre csak egy felhasználó lehet a Facebookon.

Tehát ha valaki használta korábban számítógépünket elképzelhető, hogy bejelentkezve maradt a Facebookon. Ilyenkor nincs más teendőnk, mint jobb oldalt felül a sötétkék sávban az utolsó háromszög alakú ikonra kell kattintanunk, majd a kijelentkezés menüpontot ki kell választani.

Ha a kijelentkezés megtörtént, utána saját fiókunkkal ismét be tudunk lépni a Facebookra.

Hasznos tudni, hogy a Facebook korlátozása egy számítógépre vonatkozik csak. Tehát ha otthon egy hálózatra több számítógép is van kötve, akkor azok külön-külön más-más fiókokkal is be lehetnek jelentkezve saját Facebook oldalukra.

Mi a különbség a regisztráció és a belépés között?

Ahhoz, hogy használni tudd a Facebookot, legelső alkalommal regisztrálni kell az oldalon. Ezt egyetlen egy alkalommal kell megtenni, ahol többek között meg kell adni e-mailcímedet, telefonszámodat és egy jelszót is.

Régen, a közösségi oldal indulásakor például csak harvardos e-mailcímmel lehetett jelentkezni a közösségi oldalra. Ma már csak életkor alapú korlátozás létezik regisztrációkor.

Ha sikerrel vettük a regisztrációt, utána már csak belépési adatainkat kell megadni ahhoz, hogy használni tudjuk az oldalt. Ezek e-mailcímünk és jelszavunk.

Bejelentkezés a Facebookra, ha elfelejtettük az e-mailcímünket

Előfordulhat, hogy réges-régen jelentkeztünk be a Facebookra, és elfelejtettük, hogy melyik e-mailcímünket használtuk.
Ilyenkor, ha hibás e-mailcímet adunk meg a Facebook ismét egy hibaüzenettel jelentkezik:

„A megadott e-mailcím nem felel meg egyetlen fióknak sem”

facebook-bejelentkezes-telefon

Ilyenkor az éles szeműek észrevehetik, hogy az e-mailcím mezőnél megjelenik a telefonszám is.

Ez azt jelenti, hogy e-ailcímünk mellett vagy helyett telefonszámunkkal is azonosíthatjuk magunkat és így is be tudunk jelentkezni a Facebook oldalunkra.

A Facebook oldalán a telefonszámot az országkóddal együtt kell megadni, mindenféle különleges karakter (például a + jel) megadása nélkül.

A Facebook bejelentkezés biztonságossá tétele

A Facebook kiemelten ügyel arra, hogy a fiókok más személy számára ne legyenek elérhetőek. Éppen ezért, ha például külföldről próbálunk meg belépni fiókunkba, vagy egymás után földrajzilag távol eső helyekről próbálkozunk meg a bejelentkezéssel, akkor a Facebook rendszere biztonsági kérdéseket tehet fel, fiókunk biztonsága érdekében.

Plusz e-mailcím megadása

Érdemes Facebook fiókunkhoz extra e-mailcímet is adni, hogy ha valamilyen oknál fogva nem férnénk hozzá elsődleges fiókunkhoz, akkor a Google a másodlagos címre is eltudja küldeni például a jelszóemlékeztetőt.

Szintén hasznos lehet a telefonszám megadása is, mivel ez is egy azonosítás mód lehet.

A harmadik ilyen javasolt plusz funkció a valós név és születési adatok megadása, mert így probléma esetén a Facebook könnyebben meg tudja keresni a kért adatlapot.

Ha élünk ezekkel a lehetőségekkel, akkor a Facebook bejelentkezés szinte garantáltan problémamentes lesz még akkor is, ha elveszítenénk e-mailünket, vagy elfelejtenénk jelszavunkat.

Van olyan Facebook bejelentkezési probléma, amiről nem írtunk?

Ha igen, írd meg bátran nekünk és kiegészítjük útmutatónkat. Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, kérlek osszd meg a Facebookon!

Témák

Szuhi Attila

Üdv! Szuhi Attila vagyok, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője. Fő területem a keresőoptimalizálás és az online marketing. Speciális szakterületem a Google büntetések a technikai SEO Audit és a linképítés.
Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

27 hozzászólás

Kattints ide a hozzászóláshoz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 • A következő cikk miről fog szólni? A számítógép ki- és bekapcsolásáról?
  Azért egy bizonyos szint alá csak nem kellene süllyedni…

  • Köszi a hozzászólást. Ez a cikk egy teszt rész, ezért nem is került megosztásra a közösségi oldalainkon. Maga cikk lényegtelen, a tapasztalatai lesznek érdekesek.

 • Szia Attila.

  Az lenne a kérdésem, hogy ha megkapjuk azt az emailt, hogy az új jelszó beállításához elküldték a kódot, holott mi nem adtuk meg többször is rosszul a jelszót, akkor ki lehet deríteni valamilyen úton-módon, hogy ki próbálta feltörni az adatlapomat?

  Válaszod előre is köszönöm.

 • Kedves Attila!
  Egy olyan e mail fiókról regisztráltam a korábbiakban az FB-re, amelyet időközben megszüntettem, töröltem.
  Az FB fiókomat persze tudom használni, mert a megszüntetett e mail fiókhoz tartozó jelszót a rendszer rögzítette. Sajnos a jelszavamat elfelejtettem, új jelszót szeretnék alkalmazni, de a ma már nem létező e mail fiókomat , ahová a módosításhoz szükséges utasitásokat a rendszer elküldene, nem tudom használni.
  Kérdésem: hogyan tudnám a FB rendszerében a korábbi e mail cimemhez tartozó kipontozott jelszavamat
  láthatóvá tenni! Van-e erre vmi lehetőség?
  Üdvözlettel
  Miki

 • Szia Attila,

  A probléma a következő. FB-hoz beállítottam sms megerősító kód használatát, melyet minden új böngészőből történő bejelentkezéskor használni kell.
  PC-ről, illetve laptopról történő bejelentkezéskor nem küld a rendszer kódot, azonban mobilról történő bejelentkezés esetén igen.
  Mi lehet a probléma oka és hogyan tudom megoldani/feloldani?

  Köszönöm!

  Árpi

 • Üdvözlöm!
  Nekem a következő problémám van a bejelentkezéssel:
  Több mint 2 hónappal ezelőtt személyivel kellett igazolnom magam. Ezt többször megtettem, mire ezt a választ kaptam:
  Köszönjük, hogy igazoltad a személyazonosságodat. …..azt állapítottuk meg, hogy…. tévedésből függesztettük fel a fiókodat….újra aktív állapotúvá tettem…ha bármi problémát tapasztalsz a fiókodba való bejutásdal kapcsolatban, kérlek jelezd.

  Ennek ellenére belépésnél vsak azt írja, hogy köszönik a türelmem a személyim kivizsgálásáig.

  Próbáltam ellenvetéssel élni újra a tiltással kapcdolatban, de az űrlapot visszadobja a rendszer, mert azt érzékeli, hogy a fiókom nincs felfüggesztve.

  Mit tehetnék még?

  • Kedves Fanny!

   Sajnos ebben nem tudok segíteni. Javasolnám, hogy keresen meg egy olyan ügynökséget, akik kifejezetten Facebook marketinggel foglalkoznak, nekik talán több tapasztalatuk és kapcsolatuk van ezen a téren. Pl. besocial

 • Szia Attila! Kérdésem. 2016.08.27 én szerettem volna szokásos módon az email on belépni a Facebbok ra. Már nagyon régóta igy lépek be. Ma probáltam és nem enged be. Probálkozások után ami a Google keresztül is probáltam ott sem. Majd a facebook sok irtak egy olyat hogy 2016.08.26 án este 22.04 kor valaki jelszóvisszaállitást kért!!! Nem értjük mert a párommal nem is voltunk itthon. És ezt irták hogy erről az eszközről amiről ismét most is irok. Egyszerüen nem értjük.Össze vissza irkálnak különbözö lépéseket de nem tudunk belépni. és a párom is probált belépni neki sem engedi. Nem értjük! Ha tudnál segiteni megköszönjük! Üdv Almási József

 • Szia!

  Nekem most olyan problémám van, hogy előző nap letiltotta a fiókomat a Facebook, majd a Súgóközpontban felvettem velük a kapcsolatot, amire annyit írtak, hogy kivizsgálják a problémát, legyek türelemmel!
  Egyébként nem tudom, hogy miért tiltottak le, semmilyen szabályellenes dolgot nem tettem, épp egy hirdetést töltöttem fel az egyik csoportban, amikor kidobott az oldal, és azóta semmi!
  A mai napon egy új e-mail címmel akartam regisztrálni, megkaptam az aktiváló kódot, de az oldalt nem nyitja meg, azt írja ki, hogy ez az e-mail cím is le van tiltva!

  Ilyen esetben mi a teendő, ha minden új e-mail címet letilt? Hogyan tudok így regisztrálni az oldalra?

  Lehet, hogy az IP címmel van a gond?

  Köszönöm a segítséget!

  • Szia

   Próbáld meg törölni a sütiket a böngészőből ha ez nem megy egy teljesen új e-mail címet regisztrálni a gmailben.

   Üdv:Attila

 • Arról szeretnék tudni lehet e saját facebook adatlapot átirányítani ès utána az előzőt teljesen likvidálni? Látják e az ismerősök hogy átirányított adatlappal találkoznak? Lehet e csak meglévő üzeneteket inportálni ès kedvelt személyek adatlapjait ? Hogyan tudnám kideríteni hogy ez történt a párom adatlapjával? Ha azonnali “halált” kèrt az adatlapjára van lehetőség visszacsinálni? Mielőbbi választ szeretnék! Előre is köszönöm!

  • Kedves Beáta!
   Ismereteim szerint erre nincs mód. A FB szabályzata szerint egy embernek csak egy fiókja lehet, így nincs mód újat létrehozni és átmigrálni az adatokat. De létre lehet hozni kvázi nem hivatalosan új e-mailcímmel új személyes fiókot és rövid időn belül végig lehet jelölni az ismerősöket, de ekkor az üzenetek elvesznek. Egy dolgot lehet csinálni ez pedig amikor valaki egy személyes oldalból “üzleti” FB oldalt csinál, de ez némileg eltér a személyes fióktól.

 • Szia !Nekem az lenne a probblémám,hogy a facebook nem küldi el nekem az email címemre a visszaállító kódot .Elfelejtettem a jelszavam mivel elég sűrűn változtatom,egy email címet adtam meg a fiókomhoz de sajnos nem kapom meg a kódot így nem tudok semmiféleképpen belépni.

 • A Facebook bejelentkezésnél Biztonsági ellenörzést ír ki.
  MIt tehetek?

 • Kedves Attila!

  A problémám, hogy lassan 3 hete megosztottam egy humoros csoportban egy számomra vicces videót… ( félmeztelen hölgy énekelte a deszpaszítót 😀 ). Valaki jelenthette, mert kaptam egy üzenetet bejelentkezéskor hogy ama bizonyos megosztásom meztelenséget tartalmaz ami az ő nézeteikkel nem egyezik ezért 7 napra letiltanak. Jó oké.. bele is nyugodtam, de pár nap múlva az ért tettem egy próbát a bejelentkezésre… ekkor azt írta a bejelentkezéskor hogy erősítsem meg a személyazonosságomat és csatoljak képet valamely hivatalos iratomról. Nos én nem akartam ezt elküldeni nekik ezért googliztam egy kamu személyi igazolvány kepet es beküldtem. Válaszul írták hogy vizsgálják az azonosságomat értesítenek emailben! Nos most már 2 és fél hét eltelt… az accountomra már nem irja hogy tiltott, viszont nem tudok bejelentkezni mert azonnal arra vált hogy vizsgálják az azonosságom hamarosan emailben értesítenek :/ HELP!!! azt sem bánnám már ha vizelet mintát is kérnének most már azt is beküldeném nekik csak van több többezres csoportom és hianyoznak! köszi előre is a segítséget!

 • Szia!

  Tudnál segíteni kérlek? FB-on bejelentkezési problémám van -legalábbis azt hiszem, de már egy hete, és nem találtam meg az általad leírtak között ezt a fajtát… remélem tudsz segíteni…

  Bejelentkezés után azt írja, ki hogy “biztonsági ellenőrzés, használjak telefont a bejelentkezéshez.”

  Tudni kell, hogy nem adtam meg annak idején telefonszámot, mert nem volt kötelező, elég volt csak egy emailes ellenőrzőkód visszaküldése is, és különben is csak gépről szoktam FB-ni (lévén nincs okos telefonom).

  3 lehetőséget dob fel:
  1. Telefonszám megadása.
  2. Folytatás
  3. Ez a lépés problémát jelent a számomra.

  (1) Az első esetben nem tudom megadni a telefonszámomat, mert rákattintás után folyamatosan azt írja ki, hogy be kell jelentkeznem. Hiába jelentkezem be, újra ezt írja ki, annak ellenére hogy a jobb felső sarokban a “Log out” kifejezés látható, tehát be vagyok jelentkezve, legalábbis valamennyire.
  Így néz ki: (nekem magyarul van, de szereztem egy angol képet, hogy lásd miről is van szó)
  https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t39.2229-6/19886071_105694633438077_1866905988741726208_n.jpg?oh=c6f8d10e8d5cf28d4357904fde539146&oe=5A358208

  (2) Folytatásra való rákattintás után meg azt írja ki, hogy nem sikerült megerősíteni a telefonszámot. (persze hogy nem, ha nem enged semmit sem beírni :/ )

  (3) “Ez a lépés gondot jelent számomra” -való rákattintás után bejön egy olyan súgó képernyő, miszerint szem. ig-al is azonosíthatom magamat, viszont konkrét űrlap az már nem. Máshol megtaláltam, de nem tudom elküldeni, mert kiírja, hogy “Hiányos űrlap”,holott mindent kitöltöttem. Utánanéztem és lehet a név helyett a fb adatlapom URL címét kellene megadnom, de … a fb-on az adatlapom nem jelenik meg, az üzeneteknél a nevem helyett az van kiírva, hogy “facebook felhasználó”, hiába kattintanak rá, nem az adatlap jön be (aminek a szerkesztőlécéből ki lehetne másolni az URL címet) hanem a messenger, azon belül is az utolsó sor.

  (4) kattingattam az F betűre, miszerint régebben elég volt rá kattintani és megszűnt a probléma, de itt most nem

  (5) Máshol azt tanácsolták, hogy nyomjak ESC-et, mikor feljön ez az ablak és tuti tovább enged. Hát nem engedett tovább…

  És itt megakadtam.

  Amit még próbáltam:
  – kértem új kódot, elküldték az emailcímemre, megváltoztattam a jelszavamat, de semmi. Ugyanúgy ezt a képernyőt hozza be. (viszont tudom hogy a fiókomat nem törölték, létezik, és még mindig kapok értesítést ha ismerőseim feltöltenek valamit a saját oldalukra)
  – töröltem a sütiket, semmi, ugyanúgy ezt a képernyőt hozza be
  – más böngészőkből próbáltam belépni, de semmi. Ugyanúgy ezt a képernyőt hozza be.
  – más gépről próbáltam belépni, de semmi. Ugyanúgy ezt a képernyőt hozza be.
  – több vírusírtó programmal kerestem kártevőket a gépen, de semmi.
  – megpróbáltam free proxykon keresztül más országból belépni. Itt már volt valamennyi előrelépés, mert eleve olyan ablakot hozott ki, ahová már engedte volna beírni a telefonszámot, de… mivel az ország kódja adott, próbáltam megváltoztatni (volt mellette egy olyan szöveg amelyre rákattintva meg lehetett volna változtatni az országkódot), de rákattintás után újra azt írta ki, hogy jelentkezzek be…. 🙁
  – írtam a FB-nak, jelentve a “Must Log In To See This Page Error” problémát, de még válasz semmi, változás semmi. itt:https://www.facebook.com/help/contact/290391837683878

  Tudom, hogy nem vagyok egyedül:
  https://www.facebook.com/help/community/question/?id=105695120104695
  de sajnos ide nem tudok írni, mert nem enged bejelentkezni, a nélkül meg nem lehet… nem is értem mások hogyan tudhattak?! Na mindegy…kicsit róka fogta csuka helyzet…

  Szerinted ez az egész mégis mitől lehet, és mit tudnál rá tanácsolni?
  Kb. mennyi idő, mire megoldják? Egyáltalán várható? Vagy már keresztet vethetek a fiókomnak?
  Mit tanácsolsz? Többször is írjak rájuk vagy inkább ne?
  Igaz-e hogy többszöri hasonló bejelentkezés után a FB le is tiltja a fiókot?
  (most úgy tűnik, hogy nem lettem letiltva, mert nem kaptam a bejelentkezés után üzit)

  Egyéb ötlet vagy tanács? vagy biztatás? nagyon magam alatt vagyok 🙁 tényleg nem kommenteltem, vagy osztottam meg semmi olyasmit… :'(

  • Szia!

   Sajnos így nem tudok segíteni, úgy látom ami kézenfekvő volt azt kipróbáltad, a többihez hozzáférés kellene. Biztatni tudlak, mert az FB reagál általában, mégha lassan is. Ha mindenképpen szeretnél megoldást próbálj meg keresni egy Social Média ügynökséget, nekik akár személyes kapcsolatuk is van az FB hazai munkatársaihoz, ők vszeg tudnak majd segíteni. Mi ezzel nem foglalkozunk sajnos.

   Üdv:Attila

  • Ugyanezen problémával küszködöm már egy hete. Senkinek semmi ötlete, a facebook természetesen a füle botját sem mozgatja… Ha csinálok egy új oldalt, de a régit nem törlöm akkor azon megy a hupákolás…
   Nagyon bárgyú hiba, nem hiszem el, hogy ritka esetről lenne szó és hogy nyelvspecifikus lenne…
   Már azon is gondolkodtam, hogy a google-s accounthoz is megadom a telszámot, hátha valahogy összeköti a facebookkal is.
   Nevetséges, hogy csak az előszobába enged be “mer az én biztonságom a legfontosabb” aztán ott ragadok a váróban, mint Neo…

 • Regisztrálást nem engedi, nemkapok e-mailt 3 napja. Mennyi időt (hónapot, évet) kell rá várni?????